En herlig blåsbortdag!!

I dag har vi hatt kjempetrivelig besøk langveisfra, av Tove og Sokrates! Alltid herlig å møte likesinnede hundevenner, vi blir liksom litt «i familie» 🙂

Vi hadde avtalt å dra på tur, og på grunn av det nydelige været, endte opp ved sjøen. Av en eller annen grunn trekkes jeg alltid mot vannet på våren, det er liksom mere vår der på denne tiden. Vi tok turen ned til Midtsandtangen. IMG_3741  Nede på friluftsperlen i kommunen vår, er det alltid noe spennende å følge med på for våre kjære firbente lykkepiller, og det er sosialisering på høyt nivå til tilder. Her kan det innimellom være et mylder av mennesker, skoleklasser, barnehagebarn, syklister, folk som løper etter baller, frisbee, mange som spiller volleyball, fly, balansemuligheter, roping, mopeder…… yes, you name it!! Ting skjer overalt på et stort område, og det er mye å holde øyne med. For ikke å snakke om alle de spennende e-postene og statusoppdateringene som finnes all over!!! Herrejemini hvor spennende alt i denne www verden er for disse firbente!! Ting kan ta tid sier jeg bare….. og om det ikke begrenses, kan vel markeringa sammenlignes med en utømmelig drikkevannskilde!! Det sier seg selv…. svaringa på all denne skriften på veggen MÅ begrenses, til alles beste!!

Ikke rart man er sliten etter en tur på tangen altså!!IMG_3753  Så var det disse lykkepillene våre da!! Lineup ved sjøen, ikke lett alltid, spesielt når det er så mye spennende som skjer overalt i verden!IMG_3755

Liksom at det blæs litt å da vettu!! Bare å holde på den pelsen man har!! IMG_3759

♥ Med gamlemor liggende trygt i midten ♥ Kjekt med egne voktere!IMG_3764Så var det disse jentene mine da…. Det er umulig å si hvor mye disse lykkepillene betyr i hverdagen min.

IMG_3768

Et herlig trekløver som koser seg sammen på tur.IMG_3774

Sikkert bare jeg som er enig her altså, men det blir jo liksom aldri nok bilder av disse to. Man finner jo alltid en ny «vinkel» å fotografere på…. Haha!! IMG_3778

Man kunne nesten føle at det var en hundeblåser som konstant sto å blåste på oss når vi satte oss ned for å spise en velfortjent lunsj i den herlige vårsola. Salaten som jeg hadde laget, ble nok mikset med litt sandstøv og hundehår i de verste vindkastene. Junita fikk erfare at det falt både gode, og litt ubehagelige ting fra «oven», der hun lå i sitt egenproduserte sandhull under benken. Salat, et par t-skjeer og en halv kopp pepsi max kom flygende, og Junita lå bare å kjente på at brusen rant nedover snutepartiet mens hun heiv i seg salatrester med hvitløksrømmedressing og balsamico- for så å se opp om det koom noe mer spennende dalende…. og DET gjorde det jo selvsagt. Så nå lukter hun hvitløk og balsamico og for et par timer siden, plukket jeg ut et par skinkebiter med eggerester! Snakk om DOGGIEBAG da gitt!! Sleipe hund!!

Til tross for vinden, vi hadde en fantastisk herlig dag i sola.. og sola var jo faktisk så sterk at jeg ser ut som en kokt hummer i ansiktet!! Jaja, farge er farge!!

♥♥TUSEN TAKK FOR NOK EN UTROLIG KOSELIG TUR TOVE OG SOKRATES!! ♥♥

Legg igjen en kommentar