På bytur med trekløveret <3

♥♥I dag har vi vært på en aldri så liten oppdagelsesferd med trekløveret vårt. IMG_3913Sokrates var kongen på kanonen etter å ha prøvet å feilet litt. Det skal noe til for å holde balansen oppå en rund kanon altså.. IMG_3922Når han fant ut at dette ikke bare var helt teit, så var det litt kult også, og han var veldig staselig der han sto og holdt utkikk etter spennende tinger som skjedde i nærheten- og DET var mye altså, på alle sider… IMG_3924Så fin en gutt som speider utover Skansen. Han har til og med glemt damene han dro dit sammen med, de orket ikke vente og gikk i forveien med far, for å klarere resten av løypa.IMG_3934Så var det disse bygreiene da… Alt er jo så himla spennende og merkelig! Hva heter det bru for når man ikke kan gå over engang?? Her på brua måtte vi stå å vente mens deler av brua åpnet seg og bråkte noe forferdelig. En mann i mikrofon snakka om at vi skulle holde oss unna brua, og at brua var stengt. Det skrall i enhvers ører kan man si…. IMG_3936Denne store brua bråkte massevis, og spennende var det nok også… IMG_3941Så fikk vi plutselig beskjed om å holde oss unna porten….. Det blinket rødt og ulte.. Det å være på bytur er jammen slitsomt!IMG_3946Hundepasseren beordret en timeout… Det ble tilfeldigvis en liten en på en kjekk fotostein.. Alltid beredt vettu! IMG_3956Junita synes av og til det kan være litt vel mye i overkant oppmerksomhet mot andre – og nyter når hun er i søkelyset. Far tar seg av kosebiten akkurat nå! IMG_3969En staselig kar som vokter over den nye, flotte veien langs piren. IMG_3973Så utrolig mye rart de der firbente blir utsatt for altså ;O) De har laga en spennende «kaie» ut mot fjorden, og den har et slikt merkelig gulv. Man kan både se og høre bølgeskvulpet under gulvet, og akkurat DET er litt merkelig greie. Ikke nok med det, gulvet er igjennomsiktig og kjempeekkelt å gå på… Men Sokrates tok utfordringen og ble med ut på kanten. Litt vel skummelt til å begynne med var det..IMG_3977Men han ble tøffere og tøffere temmelig raskt.IMG_3988Etter å ha vandret litt rundt på den merkelige kaia, ble det kjedelig- Da ville Sokrates se hva som var på andre siden isteden.. ;O)IMG_3993Så fant vi en ledig benk ved Sjøbadet. Herlig i finværet. IMG_3998Så mye spennende å følge med på altså…. IMG_4001Junita benytter enhver anledning til litt ekstra kos. Man må nyte øyeblikkene ♥IMG_4002du`Razelle koser seg i sola og tar livet helt rolig hun også! IMG_4004En flott gutt altså! IMG_4005

IMG_4007Så var det dette med å kjede seg da!! Akkurat DET er ikke Sokrates så veldig god på ennå. Det er full fart og altfor mye spennende å følge med på overalt, spesielt for en gutt som kommer fra landet. Mens resten av gjengen sløver og «kjeder» seg, benytter heller Sokrates tiden fornuftig og har et våkent vokterblikk over området.. Noen må jo ta på seg oppgaven med å passe på mens de andre har koblet ut! IMG_4013Hunder som går forbi, måser, kråker, fugler, sirener fra ambulanse og politibil, hurtigbåten i full fart inn mot kaia, folk som ler og prater og går forbi, folk som hopper i fjorden fra Sjøbadet, lastebiler, syklister i racerfart, tog som uler i skinnene….. ja, det aller meste!! Kan jo ikke «ta fri» da vettu!! IMG_4022♥ Koser meg med flokken ♥IMG_4027En flott koseplass, med Munkholmen i bakgrunnen.IMG_4028Jaja, jeg bare MÅ si det i dag også- herlige «Lykkepillene» gir meg massevis av glede i hverdagen ♥IMG_4031Så var det den Hurtigbåten da…. Den var himla merkelig syntes Sokrates!! Den fulgte han hele veien frem til den parkerte så flott ved Hurtigbåtkaia.. IMG_4038Dette er så absolutt en vei alle burde tatt en tur på. Det er så utrolig koselig opparbeidet med benker, planter, trær, siv, steiner og masse spennende som skjer hele tiden. En kjempefin del av Hjertepromenaden i Trondheim Sentrum.

IMG_4041Et herlig trekløver! IMG_4045Når vi kom tilbake til bilen, var det tre helt utslitte hunder som la seg fornøyde inn i burene sine. Bytur i byen tar på altså!

Legg igjen en kommentar