Et kjempekoselig besøk

Igjennom vår flotte hunderase pyreneerhund, kommer vi stadig i kontakt med nye hundevenner, og det er alltid like trivelig å treffe mennesker med samme lidenskap. For noen år siden, traff vi Peter og Iren, og deres flotte hunder, for aller første gang. Om jeg ikke tar feil, var det på en spesialutstilling for rasen vår. Siden har vi møttes hos en og annen hundevenn, på en og annen utstilling, på et og annet hundetreff, og på kafe, og dessuten er jo facebook et fantastisk verktøy for å holde kontakt med hundevenner- og andre venner, når avstanden tilsier det..

Her en dag var vi så heldige å få besøk av Peter og Iren hjemme hos oss. Utrolig koselig at de tok seg tid til det, på sin reise hjemover. Dessverre var det bare Sissi som fikk komme inn til oss denne dagen, da Junita, typisk nok, for anledningen, var på jakt etter kjekke gutter av alle slag.

Razelle er kjempelykkelig når noen kommer på besøk hos oss… Leke???? Man kan si at det HØRTES fra jentene våre når Peter og Iren troppet opp i gården vår iallefall…Selvfølgelig vanker det et lite kyss for den som vil ha…….

Razelle er ikke helt fornøyd med å måtte være på denne siden av gelenderet, og skulle mer enn gjerne hatt muligheten til å ta av sammen med Sissi og gutta..

Flotte Sissi var en drøm å ha på besøk!

Sånn er det å ha hundefolk på besøk, de ligger mer på gulvet, enn de sitter i sofaen ;O))) Hverken Junita eller Razelle har noe i mot å være midtpunkt!

En liten nuss kanskje??

Alle altfor opptatt med hunder til å spise lunsj!! ;O)) Herlig!!! Sånn er livet i et hunde(gale)hus!!

Sissi var ikke helt fornøyd med de firbente i huset, men etterhvert gikk det mye bedre, og Razelle klarte å snike seg tett innpå likevel…. Noen forsøk på å forevige de firbente, ikke like lett alltid!! De var ikke akkurat samarbeidsvillige.. Tid for litt fangkos… Razelle følger nøye med…….

Mens Sissi på sin side, tydelig viser at hun synes det hadde vært helt greit UTEN tilskuere så nærme.. Razelle tok det klare hintet, og skygget banen.. Raskt!! BRA!!

Tusen takk for kjempekoselig besøk kjære Peter og Iren, dere er alltid like hjertelig velkomne <3

 

Legg igjen en kommentar