Gledessprederen har spredd litt glede igjen <3

I dag har du`Razelle vært på jobb igjen. Flotte og snille jenta har gleda mange sjeler i dag også. og hun sjarmerer i senk allerede før hun går inn på sykehjemmet. 2015-05-26 14.37.46Bra med øyekontakt med mor, vi følger godt med på hverandre vi to, og selvsagt vanker det litt ekstra godbiter.2015-05-26 14.42.50Det er ikke bare beboerne denne besøkshunden sjarmerer skal jeg si deg. du`Razelle er et positivt innspill i hverdagen for de ansatte også.2015-05-26 14.42.54Razelle er klar til å gå videre på ruta si, og har allerede sett neste person å hilse på.. 2015-05-26 14.53.18Venter på en liten «bekreftelse» og godbit .. «Mamsen, ser du meg??»2015-05-26 14.53.28Herlig øyekontakt som veksler mellom meg og beboeren. En rolig og avslappet du`Razelle på besøk.2015-05-26 15.00.01Du`Razelle venter på klarsignal til å forsyne seg med godbitene en meget hundevant beboer vil gi henne- og hun venter rolig og tålmodig. Her får vi virkelig bruk for litt av det vi trente på under besøkshundkurset (-og i lang tid før det..), utrolig gøy å se henne i action med det vi har trenet mye på. 2015-05-26 15.00.29Så ble det masse kos og godbiter- og skikkelig lønn for ventinga og tålmodigheten. Herlig! Og vedkommende som ga henne godbitene og kosen, snakker mye om tiden med egen hund i livet sitt- og hvor mye det faktisk betyr å få besøk av en firbent gledesspreder. Vi tar til oss alt, og får nok en gang bekreftet hvor viktig og betydningsfullt det er med dyr i livene sine. Jeg kjenner igjen følelsen. 2015-05-26 15.01.14Så kom det noen spennende mennesker inne i etasjen, og du`Razelle får raskt litt ekstra oppmerksomhet- og masse kos. 2015-05-26 15.01.38Ambulansepersonellet tok seg tid til å hilse på- og heldige oss fikk lov å ta bilde for å bruke. 2015-05-26 15.16.23Før vi kom inn i etasjen vår, fikk denne beboeren øye på oss. Vedkommende klarte ikke å gå forbi og ble overlykkelig av litt hundekos. Når vi kom inn fulgte vedkommende med oss og ga veldig tilbakemelding om at vi var mer enn hjertelig velkommen- selvsagt kunne vi ikke gå derfra uten å ha hilsa skikkelig- og det er jeg utrolig glad for.

Makan til glede over å få hilse på en hund, har jeg knapt opplevd før. Det var svært tydelig at beboeren var godt vant med hunder fra før- og det ble straks full kontakt mellom disse to. Tenner ble sjekket, labbene koset med, klørne studert, anatomi kommentert, vekt og størrelse ble vurdert, pelsen fikk høyeste score, og skjønnheten- ja, den var både utenpå og inni mente han. Det var liten tvil om at denne kunnskapen med hund, kom fra en tidligere aktiv og svært så interessert hundeeier. En tidligere hundeeiere som ble sjeleglad for å få lov til å gi du`Razelle godbiter- og de hadde full kontakt de to!

EN HELT FANTASTISK KONTAKT!!

Før vi rakk å tenke på å gå videre, lå vedkommende nesten på gulvet for å kose videre. En utrolig herlig kjemi. Faktisk så herlig kontakt at jeg måtte ta et bilde av de- for å gi vedkommende ved neste besøk. Så flotte var de sammen! Med tårer i øynene sa han at han håpet å få se oss flere ganger, noe jeg bekreftet han ville få- «Jeg gleder meg allerede», fikk jeg til svar da! Det varmer hjertet.2015-05-26 15.16.40En glad og fornøyd gledesspreder! 2015-05-26 15.16.48Flere kommer til og vil kose litt- og Razelle følger med, Herlig! 2015-05-26 15.16.49En liten siste kos før vi drar… selv om de ikke ville at vi skulle dra med det første! Og slik er det alltid- Tiden går så altfor fort!

Dette var nok en besøksdag med svært gode erfaringer med besøkshund. Vi blir fantastisk godt mottatt av både beboere, pårørende og ansatte. Det er svært tydelig at den jobben du`Razelle gjør, blir satt utrolig stor pris på- og det gjør noe med en stolt hundeeier.

Razelle gjør en fantastisk flott innsats, og det vises så utrolig tydelig i ansiktene til de vi møter, for hvem kan ikke smile litt ekstra når en kosebamse på ca 50 kg kommer vandrende med mor på slep inn igjennom korridorene, på rommene og stuene.

Det føles utrolig godt å kunne glede og gjøre tilværelsen litt lysere for en liten stund, og vi gleder oss til neste gang vi kan spre glede rundt oss.

#Mobilbilder#

Legg igjen en kommentar