En drittlei fotomodell!!!! Rett og slett!!

Det er noe med oss merkelige hundefolk… De fleste av oss, med bare noen FÅ unntak, elsker å fotografere hundene sine. Vi bombaderer – eller rettere sagt «spammer» alle venner ned med hundebilder, enten de liker hunder eller ei… Vi benytter enhver anledning til å forevige lykkepillen, og gjerne på flere turer, fordelt på flere turer hver dag. Det er jo så nydelig lys, den sto så fint, et herlig blikk, den lå så fint, den var så søt, har jo så lite fra akkurat DEN vinkelen, sola skinte så fint der, championfoto, Excellent foto…………….

JA, jeg kan fortsette i en evighet……… og jeg kjenner til de fleste.

JEG er nemlig en av disse spammerne, som mener jeg fortsatt har tilgode å ta det perfekte bildet av mine hunder…

Derfor blir det flere og flere bilder på veggen min, i bloggen, på hjemmesiden, på oppdretters vegg, som bakgrunn på pc`n, på mobildekselet….. You name it!! Skal ikke se bort fra at jeg har et i kortmappa heller.. hihi…. Men hvordan ser det perfekte hundebildet ut egentlig, og hvor mange bilder har vi tatt FØR vi er fornøyde med fotoshooten vi bruker en liten (-Gubben min ville sagt en altfor lang) evighet på?? 2015-05-27 16.05.30I dag var en fin dag for perfekte bilder. Iallefall lå alt til rette for det i starten.

Vel og merke det første bildet. Tre samarbeidsvillige og glade voffiser som kosa seg på tur, helt til mobilen dukket opp og jeg skulle ta noen bilder av de… Vel…. Ikke alt går etter planen bestandig.. 2015-05-27 16.05.00Ahhh.. Allerede etter første knips, og litt mas om oppstilling er hundene drittleie. De viser det svært tydelig, at dette var bånn i bøtta. Enn å ødelegge den fine turen slik…. De demper og snur seg tydelig unna fotografen.. Det var IKKE dette de hadde planer om på tur i dag.. 2015-05-27 16.06.06Sokrates er den som viser dette aller best- og gir tydelig signaler om hva han mener om denne aktiviteten.2015-05-27 16.06.07Når det ikke hjelper å snu seg unna eller legge seg, beggynner han å beite og snuse i bakken isteden…2015-05-27 16.06.57Slikker seg rundt munnen, snur seg unna, ser en annen vei…. Han er rett og slett drittlei og er nok definitivt ikke i fotomodus!!2015-05-27 16.07.06Ahhhh…. som det KLØR da, sånn plutselig..(-Jaaa, sikkert!!!!). Itillegg har han snudd seg vekk FRA kameraet.. Skikkelig demonstrering..

Men denne teite og trege fotografen gir jo seg ikke… Når man har pyreneer i hus, lærer man nemlig raskt at man må ha en solid posjon tålmodighet- og en hel haug med stahet…. og det er myyyyyye!!Når det gjelder hund har jeg et hav av dette å gå på… Men gi meg nål og tråd, maling, pusling, kortspill eller andre spennende (Mrk- KJEDELIGE) ting… så er det ei som sprekker raskt og kanskje med ei fin og uforståelig glose.2015-05-27 16.07.16Det var da svært så sta denne fotografen skulle være da.. Sokrates prøver febrilsk…. Han er rett og slett DRITTLEI!! Demonstrerer med å snu seg helt unna, snuser skikkelig og demonstrativt i bakken, snuser i bakken og beiter gress… Inni seg teller han vel til 1000….. minst!! (-De vil jo ikke bli sinte) ;O)2015-05-27 16.07.33

Nok er nok!!! En svært så tydelig gjesp, med høy lyd, han løftet såvidt blikket, så på meg og gjespet igjen- flere ganger på rad… Så løftet han hodet, så på meg med et oppgitt blikk, akkurat som han sa:

«Si meg, skjønner du ikke en dritt du eller??… Jeg er lei, jeg orker ikke flere bilder..skal vi fortsette på turen eller sitte her å kope?»2015-05-27 16.08.34

Men det var fin natur da! Selv om jeg fortsatt mener den hadde tatt seg bedre ut med flotte og fotogene pyer i riktig posityr.  🙂

Vel, en nydelig dag på tur var det iallefall- og det perfekte hundebildet tar jeg heller neste gang!! :O)

-Tenker at Gubben ikke kunne vært mer enig- Men det sier jeg selvfølgelig ikke til han ;O) Han har samme tydelige språket han også, det er bare det at jeg har selektiv hørsel og syn når det gjelder visse ting ;O)

-Hysj!!

#Mobilphotos#

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *