En herlig tur….

I dag var vi invitert til fjells på sætra på Nyvollen, og både den tobente og de firbente satte utrolig stor pris på denne invitasjonen. Så utrolig herlig å dra på tur til ukjente steder og få se nye plasser og motiver, og samtidig se den gleden de firbente viser ved å få gå tur på nye steder og kjenne nye lukter. Herligenergipåfyll for alle parter! IMG_4852Til de firbentes store glede, var det fortsatt snø enkelte steder.IMG_4851Denne snøen ble flittig brukt av gale hunder! IMG_4882Selvsagt måtte de foreviges i dag også. Herlig idyll på Storlia.IMG_4890Sokrates er mer nyskjerrig på hva som befinner seg inne i huset, og sjekker det ut. Fotografer er kjedelige, det har han erfart fra før..IMG_4892Flinke hunder på tur som koser seg.IMG_4898Dennis, Sokrates, Junita IMG_4912Junita følger med på hva som skjer, kan jo ikke gå glipp av noen godbiter! IMG_4916RampeRazelle har en plan ser det ut til!! 🙂IMG_4934Dennis synes Sokrates og Razelle er teite.. Enn å klikke sånn av litt snø!! IMG_4939Razelle i farta, med herlig lekeinvitasjon. IMG_4941“Kom igjen da, kjedelige Dennis…. Ikke vær så sær!!”IMG_4945Et rikt dyreliv på fjellet 😉 IMG_4950Jeg har alltid hatt slik forkjærlighet for gamle koier, utrolig dekorative.IMG_4959Så fikk vi endelig et glimt av ettermiddagssol! IMG_4964Det er så utrolig deilig å komme på tur å få se noe helt annet enn det man er vant til. Herlig energipåfyll!!IMG_4965De er utrolig dekorative disse flotte, gamle koiene. Et herlig innspill i naturen. IMG_4970

IMG_4976Herlige omgivelser og nydelig stillhet. Elsker det, rett og slett!! Så herlig å se nye steder.IMG_4981

IMG_4985Hmmmmm…. Kusma? Historien til dette navnet hadde vært interessant å høre.. IMG_4993Koselig sittegruppe i stein. Her er det godt mulig å sitte å kose seg og nyte lyden av elva vedsidenav… Idyll!IMG_4995Fortsatt snø i fjellene enkelte steder. IMG_5000Det er godt å vite at man er på “Bedringens vei” ;O)IMG_5009En enslig liten koie i skogenIMG_5016Tusen takk for at du nok en gang har vist meg rundt på flotte steder jeg ikke før har vært på. Det var et helt nydelig paradis og vi storkosa oss hele dagen, med flott turmål, herlig selskap og deilig servering. Sola glimra med sitt fravær, men hva gjør vel det når vi har fire flotte, firbente lykkepiller med på tur?

Vi er bra heldige som får bli med på slike flotte turer med guide underveis, vi kommer mer enn gjerne tilbake hit.