Mobbing

Der fleste av oss har vel noen tanker om mobbing, noen har kanskje fått mer erfaring enn andre. På mine barns skoler, har det vært litt av sorten, og det er alltid like trist å høre om. Selv har vi tatt temaet alvorlig, og har nulltoleranse for det..

Datterens skoles Fau har i samarbeid med den andre ungdomsskolen i kommunen, og kommunens foreldreutvalg, arrangerte et felles prosjekt. De inviterte Kjetil, fra «Kjetil og  kjartan show » på TV2, til et arrangement for å bevisstgjøring foreldre og lærere på mobbing. Det ble en meget bra forelesning,  gjort på en flott og anderledes måte. Noen vel avsatte timer, for et meget viktig tema….. Bare så synd, at de foreldrene som VIRKELIG BURDE VIST INTERESSE FOR TEMAET, IKKE ER TILSTEDE…
Hva er det med folk, som er så innmari selvopptatte, at de ikke kan få opp øynene på det som skjer rundt seg, og kanskje innse at sitt barn kanskje ikke er gatas snilleste og mobber kanskje andre??? NEIDA,  det er alltid de andre barna som er verst, og som starter… bestandig!! NOEN er litt mer blåøyd enn andre… slik får vi aldri bukt med mobbing, dessverre!!

Så, tro Aldri at ditt barn er perfekt og aldri gjør noe galt, gå en tur i gata der ungene ferdes, oppsøke steder der ungdommen er, vær en nysgjerrig og interresert voksenperson, vær et godt forbilde og delta/ engasjer deg der du kan… vi må stå sammen for å forebygge så best vi kan.

Mange barn lider i dag, pga mobbing i hverdagen, mitt hjerte blør for disse.

Ordføreren skrev under på et mobbemanifest for kommunen, la oss håpe det hjelper litt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *