Litt frihet på Årsøya

Trondheim sentrum var utgangspunkt for dagens tur. Etter en kjapp ombestemmelse, ble det Vulusjøen. På vei dit fant jeg ut at det var kjedelig, så jeg skulle ta en tur på Vennafjellet isteden og her endte jeg da, på Årsøya i Selbu- heldigvis
Bra man er besluttsom når det gjelder. IMG_8367En fantastisk herlig plass for både to og firbente. Herlig idyll- og krystallklart vann. IMG_8369Razelle i farta, dette er livet. Det å få lov til å løpe fritt, og samtidig få badet litt er gull verdt. IMG_8373Junita elsker å svømme, og tok noen tak i dag også.  IMG_8374Herlig hundeliv. IMG_8376Så kommer lille skurken frem og skal terge gamlemor. IMG_8379Razelle i farta!  IMG_8382Jeg venter på en mulighet til å kalle de inn. Litt innkallingstrening må til hver eneste gang de er løse..  IMG_8386Jeg roper på Junita, hun snur tvert om å kommer som et skudd!!!! Jeg blir like glad hver eneste gang! IMG_8389Ei lykkelig frøken som kommer til mor.  IMG_8390Så roper jeg på Razelle også…..  IMG_8391Herlig!! Svineflatbiff som belønning i dag…  IMG_8392Så litt bading igjen..  IMG_8398Litt mer innkalling! Herlig når de reagerer slik….  IMG_8400Junita likte godbitene i dag, og kommer tvert jeg roper navnet hennes..  IMG_8403Herlige gladfrøkena vår. ♥ IMG_8412Razelle har det ikke fullt så travelt…  IMG_8413Men SÅ skjedde visst koblinga i hodet hennes, og hun kommer.. Vel, ikke så fort, men hun kommer iallefall.IMG_8415Herlige du`Razelle, aldri en kjedelig dag gitt ♥IMG_8417Det er ordnet med flotte benker her ved vannet. En helt herlig plass på slike godværsdager som i dag. IMG_8422Så plutselig var pinner spennende..  IMG_8426Tid for litt frilek. Terglusa du`Razelle starter IMG_8431Junita er med på leken, men de gamle er fortsatt eldst, og hun tar du`Razelle på farta. IMG_8432Herlig å se at de kan leke seg litt innimellom også. Selv om det ser litt hardt og brutalt ut, er det kun lek og moro.  IMG_8434 IMG_8435Bare så sandspruten står når 100 kilo hund leker i finsand. isst ikke annet enn å løpe avgårde. Så fikk gamlemor nok, og du`Razelle løper unna i fullt firsprang.IMG_8445 IMG_8446 IMG_8449HAha, Du`Razellen i aksjon. Herlige ansiktsutrykk som skulle ha vært fanget på sakte film.  IMG_8451Tilslutt Dagens hjerte, som symboliserer den kjærligheten jeg har til disse to firbente som får meg med ut på herlige turer, hver eneste dag, enten det er på nye steder eller i gata. Livet med hund er rett og slett verdifullt. IMG_8321Det var nok en mening med at jeg havnet i Selbu i dag trur jeg. For en utrolig herlig dag jeg fikk i et nydelig høstvær, og for en fantastisk opplevelse med alle gjessene som jeg skrev om i forrige post. Ikke minst at hundene fikk løpt og koset seg masse på land og i vann. Herlig!

Energikontoen er nok en gang fylt opp etter en herlig høstdag i Trøndelag.