Ut på tur, igjen!!

Da er vi igang igjen, etter noen få timers søvn, er vi nok en gang «on the road» again. Jada, galskap!!! Jeg innrømmer det gjerne. MEN, på den andre side, jeg har jo alltid elsket å kjøre bil, så vi velger bare å kalle det «en liten kjøretur», vel, på 60 mil!!! JADDAJADDA!! Er man glad i å kjøre bil, så ER man glad i å kjøre bil… Selv om det ikke fristet like mye når vekkerklokka ringte kl 04.00! Haaloooooo, STÅ OPP KL. 04.00, for å dra 30 mil på HUNDEUTSTILLING liksom!! 04.36 var vi på vei, nydusjet, med frokost og kaffe i bilen. Friskt i mente at man faktisk ikke er gal. Det var utrolig deilig å kose seg i bilen og ha hele veien for seg selv, nyte mulm og mørke til sola sto opp. Før hanen giddet å gale, hadde vi allerede kjørt 20 mil!!

image

Opp Drivdalen og over Dovre lå snøen på enkelte steder. SNØEN!! ÆSJ liksom:-(

image

Og det snødde store filler.. DobbeltÆSJ!!

image

Vårt aller første stopp ble på Dombås!! En kald og sur fornøyelse. Ughhhh… Dette skal bli en koselig dag…. Hmpppffff… SNØ liksom.

image

Men så har det da seg slik, at enkelte andre setter umåtelig stor pris på disse ekle, hvite, kalde greiene på bakken, og klikker i vinkel når anledningen byr seg..

image

Liksom ingen tvil om hvem som ble mest begeistret for disse vinterlige greiene.. Fotografen rakk liksom ikke å henge med i gledesutbruddet..

image

image

Huff, vinteren er like rundt hjørnet. Sukk!!

image

Razelle var nok den som hadde mest glede av denne pausen på turen vår. Jeg kjente skuffelsen ble større og større. Sommeren er allerede OVER, egentlig før den har begynt!!

image

Nei, jeg får spise en kokosbolle i steden og nyte turen videre!!

Dette MÅ jo bare bli en toppers flott dag på Hundorp!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *