Hundorp

Etter ca 32 mil, var vi endelig fremme på et kjempeflott utstillingsområde på Hundorp. Stille og rolig, grei temperatur (ikke snø :O))), en vakker og meget behagelig plass, med flott og jevn gressdekke. Stilheten var noe jeg merket meg fra første stund. I god tid før vi skulle møte opp i ringen, og som det allerede var 40 minutters forsinkelser i. Deilig!!

 

Så, etter en del venting, kjempekoselig venting, vel og merke, var det pyenes tur!!

Først i ringen var Lillegutt og Nils-Petter.

 

Så var det gode, gamle og flotte Belmondo sin tur.

Så ble det min og Razelle sin tur…. Der ble det ikke tatt noen bilder, men Razelle var iallefall kjempeflink i ringen. Dette var nok den beste utstillingstreningen vår.. for det er det vi tar det som ennå, trening!! Dommeren syntes hun var vakker, og sa at hun garantert kom til å stille på noen utstillinger utover i livet sitt. Det var noen kjekke ord å ha med på veien for ei som så absolutt IKKE skulle på hundeutstilling!!  Hmmmm…. men når jeg tenker meg om, så er det mulig hun har rett… Det var iallefall en meget koselig opplevelse i ringen, med en utrolig trivelig dommer, Wenche Eikeseth.

 

 

I dag ble Belmondo BIM og Iris BIR, masse grattis til stolte eiere og flotte hunder!!!

Så ble det god tid til litt kos!!! Selv hadde jeg planlagt å dra hjem rett etter å ha vært i ringen, men slik ble det altså overraskende nok ikke.. ;O)) Nå kom nemlig sola, og plutselig var det felles lunsj, med nydelige hjembakte rundstykker og en himmelsk deilig omelett. TUSEN TAKK FOR MATEN KRISTI & HANNE!!!! Så utrolig koselig gjort!!

Belmondo passet godt på pappaen sin når han slappa av litt!!

Det ble tid til mye kos mens vi venta på gruppene. Herlig kosestund i sola!! Kristin hadde lov til å kose og slappe av litt ekstra også, for hun skal nemlig ha en tobent liten baby om få dager <3 LYKKE TIL KRISTIN!!! Så ble det Iris og Nils-Petters tur å entre grupperingen, dessverre ble det ingen plassering i gruppen, men flotte var de uansett!! Så var det Hanne og Belmondos tur i Veteranringen….

En stor gruppe, og Belmonde ble plukket ut blandt de 4 som skulle plasseres!!! JIPPI!!! JAAAAAAAA!!!!!! BELMONDO BLE BIS VETERAN!!!!!! JIPPPIIII!!!! Vel fortjent til en nydelig pygutt!! Vi gratulerer! GØY!!

Junita fant seg en kjempekoselig lekekompis, en liten Eurasierkompis! En nydelig og kjapp liten bamse!! Her var det iallefall ikke størrelsen det kom an på. ;O))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merkelige utstillingshunder synes Razelle!! Hun måtte snuse litt ekstra i rumpa på den der, men så dukket en litt mer spennende lukt opp, griseører, og DET hadde mamma lovet til hjemturen!!!
Så ble det på tide å pakke pikkpakket sitt i bilen. Vi som skulle dra tidlig, er atter en gang en av de siste som forlater utstillingsområdet. Er ikke det bra typisk?? Men hvorfor stresse, når man koser seg slik i godt selskap??? Vi har hatt det kjempekoselig på Hundorp i dag, og det er faktisk en av de koseligste utstillingene jeg har vært på også. Sett bort fra Sunndalsøra og Mosjøen da, de har slått alt så langt!!

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN, FOR EN KJEMPEFLOTT DAG PÅ HUNDORP SAMMEN MED DERE!! For masse latter og deilig lunsj!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *