Velkomsthilsen til våre gjester

Til våre gjester !  ;O)) (Dette henger i gangen vår ;))

kosebildeVelkommen hjem til vårt lune rede, til vår pelsfarm!!

Jeg kan informere om at hårene er forsøkt, etter beste evne, sugd opp i støvsamleren, eller støvflytteren om du vil… Noe kan nok uheldigvis sveve litt rundt her og der. Noen ekvipasjer har nok klart å lurt seg unna oss og formerer seg nok i krinkler og kroker, på bad og kanskje til og med i skotøy. Under sofaen blir de til ikeaposevis på rekordtid!

Sorte klær står i fare for en fargeforandring underveis, men som de moteløver vi er, er jo hvitt i vinden, som alltid! Kalde sokker er garantert deilige, varme, gode og myke under oppholdet. Maten KAN inneholde spor av hårstrå, dog jeg skal ha strikk på når maten blir produsert og forflyttet! For sikkerhets skyld, ber jeg dere holde et øye på den gode og spennende maten, noen har nemlig siklet etter den i heeele dag ;O) For alles sikkerhet, har de pelskledde ikke fått egen plass ved bordet, i dag!

Som alltid blir våre glade firbente små, lykkelige for trivelig selskap. De synger og ønsker velkommen, og synes det er en eeevighet siden vi møttes sist, akkurat som meg! Dog, det er nok at to synger, jeg vil gjerne ha dere på besøk i noen timer, ser dumt ut om dere løper ut igjen med en gang!!! Ulldottene har nok glemt at de IKKE er hovedpersonene i dag. Men med dem, som alle andre, er det ikke alt som går inn så raskt og lett bestandig!!Man må gjerne snakke flere ganger- og de tar ikke alltid nei for et NEI!

Om dere skulle være så utspekulerte, lure eller om dere skulle være maks (u)heldige å få med dere noe av vårt private oppdrett hjem til deres egen stue, så skal dere få gå ustraffet for denne ugjerningen…. Trenger dere mer til ivirige hobbykvelder, kan dere jo gjerne spørre, eller evnt ta med dere de pelskledde sokkene dere hadde på under oppholdet, hjem og spinne litt selv……

Velkommen til hundehuset, og godhjertet varme!!

Skrevet av Anne-Liss, februar 2013

hundan,tattavnionaBegge fotos: Nina Rønning, Nina’s Foto, Stjørdal.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *