En vær’ete tur på Flathoman.

I dag var det en dag med skikkelig «vær». Typisk Trønderaktig, faktisk så ustabilt at til og med hundene bare luffet rolig og ga tegn til at de egentlig ikke trengte noen tur i dag. De tisset og var veldig fornøyde, men når vi først hadde kommet oss ut, MÅTTE vi jo gå litt!! Image00008Blått, grått, hvitt, tåke, hvite skyer, regn, snø, vind og et lite solgløtt. Trønderværet kan være veldig skiftende- og vakkert! Det var friskt på Holman i dag. Image00010Image00019De firbente sto bare å betraktet været og vinden, rikket seg ikke en meter uten å ha fått beskjed. Image00022Men som den optimisten som stort sett alltid finnes hos oss Trøndere, så ser vi alltid at himmelen er blå bak skyene, og det stemmer jo alltid ,selv om vi ikke alltid ser beviset.    Image00043Skal vi hjem snart nå tru?? De ser ikke så veldig fornøyde ut på tur i dag! Trur de savner senga si!   Image00058Mere skyer, og den lille blå flekken oppi himmelen er i ferd med å forsvinne for nå. Det gjelder å komme seg hjem før stormen kommer nærmere. :O) Det ble en frisk og flott tur uansett.

Legg igjen en kommentar