QIMBERLY FORTSATT SAVNET!

Hei alle sammen!!! Dette er QIMBERLY!

Hun er fortsatt savnet etter å ha stukket av på torsdag kl 0730! Hun ble påkjørt på en meget trafikkert vei og har siden vært på frifot! Hun er litt sky, og løper tydeligvis i ring på et område ved Granåsen, Sørum, Kulsås, Buenget, Selsbakk… qimmi1Tipsene og engasjementet blandt folk er kjempestort og Qimmi engasjerer virkelig!   Image00074Vi har hatt base ved Shell Granåsen, her har ivrige fått tildelt områder å sjekke. Ingenting å si på engasjementet fra tidlig til sent! Det har til og med kommet folk for å lete fra Oslo, samt Levanger! Fantastisk!! Image00078Det har vært observatører på toppen av bakken i Granåsen, et område som man ser det aller meste fra 😉Image00084Adresseavisen er imponert over alles innsats i saken! De burde nesten hatt en egen person på saken 😉Image00088Etter å ha gått manngard over et stort område, og dekket flere områder, møttes mange av oss for litt varm kaffe og oppdateringer på vårt møtested. Når jeg tok dette bildet var det 36 personer som møttes- og flere var ute i felten, eller på tur med sine egne hunder og observerte… Jeg glemte å si at klokken her er 00.30!!!

Mitt forrige innlegg om Qimberly har fått 4472 sidevisninger på 24 timer, og har blitt delt 796 ganger!! Ingen tvil om at hun engasjerer!! Hun var en av de mest leste sakene på adressa.no på torsdag, og har i dag blitt førstesidestoff igjen!! qimmi2QIMMI NÅ MÅ DU KOMME HJEM VENNEN, MOR SAVNER DEG, VELDIG!!!

TELEFONNUMMER DERE KAN RINGE VED OBSERVASJONER:                                                               Hundeeier Hilde: 95799824 / 40765026
Trude: 93040523
Tove: 41200489
Anne-Liss: 47279354
Martina: 93008388

IKKE SKREM HUNDEN, IKKE FANG DEN!! Skulle du se den, observer og ring en av kontaktpersonene, men start med hundeeier itilfelle hun raskt må komme å prøve å lokke den til seg! Mange leter… Ikke nødvendigvis organisert, men er ute å lufter sin egen kjære firbente i omegn! Alle hjelper til på sin måte! Alle engasjerer seg noe enormt! Vi er ydmyke- og meget takknemmelige! Det er over ALL forventning!

Samtidig er det en liten Tibetansk spaniel som har vært borte nesten like lenge som ikke har fått like mye oppmerksomhet ! Den er forsvunnet fra Øya.

Her er link til dagens artikkel i Adressa.no  http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article7624601.ece

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *