Et spennende besøk…

Image00023Razelle føler seg hjemme straks hun får sjansen.  Opp i høyden for å få ekstra god utsikt 😉Image00050I dag har vi vært på et kjempespennende sted, hos noen kjempetrivelige folk. Razelle elsker å komme hit, for hun tror nemlig at hele verden er like glad i henne som vi her hjemme her, og det viser de spesielt godt på Heimdal dyreklinikk, synes hun. Junita er ikke alltid helt enig, men er velvillig med og gjør akkurat det hun får beskjed om..Hun «husker» nemlig alt hun måtte igjennom når mor så absolutt ville ha valper….. Slik ble det ikke….Image00041

Makan til service en lykkelig firbent får, når hun viser med hele seg hvor glad hun er… Dessuten er det bare å legge hodet på skranken, så kommer det automatisk godbiter etter godbiter etter godbiter… Trur Razelle mener hun har dressert de bra godt, for hun bare ser på de rundt seg med det der «stakkars meg får aldri noe godt»-blikket sitt, og hun får…… Alltid!Image00055

Det er alltid så mye gode lukter inne på dette huset, og det er alltid noe som er i spesielt tilpasset høyde for en pyreneer. Massevis av lukter, ikke rart det er en herlig plass å komme til jo. 😉

Dessuten er det jo alltid så spennende for mor å se hva vekta sier… Og i dag var Razelle 43,1 og Junita var 37,9. Begge to er iallefall ganske så stabile i vekta si, og det liker vi godt..

Så ble det endelig vår tid…(- vel, vi ventet ikke SÅ lenge da, men for du’Razellen går tiden altfor tregt innimellom, og ting kan bli litt kjedelig etter 10 sekunder)  så det var bra det begynte å skje noe.

Begge to var utrolig flinke til å komme opp på bordet. Begge skulle ha sin årlige vaksine, Razelle måtte ha et eget pass Image00032slik at hun kan bli med på tur til sverige igjen og få lov å bli med tilbake også  ;O).. Image00033 Dessuten hadde Razelle så fryktelig vondt i ørene sine. Hun hadde nemlig badet litt vel mye, fått litt formye vann inne i ørene, slik at det skvulpet litt. Selv om mamsen prøvde å hjelpe til litt ekstra, så kom ikke det der ekle vannet ut, og det ble raskt en skikkelig betennelse i begge ørene.

Snille dyrlegen fikk hjulpet til litt, og selv om hun sutret litt høyt fordi det var så vondt, satt hun helt stille på benken og lot han få gjøre det han skulle, uten så mye som en protest. Akkurat som at hun skjønte at det snart ville bli bedre om han fikk hjelpe til litt. Ellers fikk hun skryt for tennene sine, og trengte ingen annen behandling enn bittelitt skraping på et par tenner, også det fikk han gjøre, helt uten noe problem. SÅ FLINK ALTSÅ!!  Image00040På Junita ble det bare skryt å få. En flott og sprek veteran som ser godt ut, frisk og rask og veldig tillitsfull. Hun har hatt en liten kul på ene labben sin, som vi skal få fjernet, for den vokser litt. Ellers så var hun frisk som en fisk, og har nå fått den nødvendige vaksinen sin hun også. Image00056Så var vi plutselig ferdig. Og gjett da, vi fikk mer godbiter!!! :O) Image00061  Klart det hjelper å sette opp disse øynene til dyrekjære damer i skranken ;)) Tusen takk for masse godsaker!

Image00073Når vi var helt ferdige, gjorde mamsen slik hun alltid gjør etter et besøk hos dyrlegen, hun kjøper godis som vi får i bilen. Masse godis. I dag ble det noe helt nytt og spennende, tørket lammehud  og tørkede kaninører. Gjett om det ble populært da…… (Vel, de kaninørene ble ikke helt godt mottatt av datteren i huset, det må jeg vel ærlig innrømme) …..

TUSEN TAKK TIL ALLE DE KOSELIGE FOLKA PÅ HEIMDAL DYREKLINIKK, FOR DEN HERLIGE SERVICEN OG MOTTAKELSEN VI ALLTID FÅR NÅR VI ER DER!!! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *