Endelig litt ACTION

I dag har det vært en fryktelig spennende dag til du’Razellen. Først veterinærbesøk, så bytur, en tur rundt Stavsjøen, en liten treningsrunde under Sparkjøp og så til slutt en svært så etterlengtet lekestund. Så dagen i dag har vært innholdsrik. Men det var nok den aller siste delen som fenget Razelles interesse, for dette VAR gøy. Image00155Vi gikk oss en tur med Arog, en tibetansk mastiff på 15 måneder. En herlig hund i passende størrelse for Razelle. De fikk ha bånd og sporsele på seg, og leke litt rundt føttene våre. Gjett om det var meget populært da! To herlige hunder i herlig lek, akkurat slik som Razelle elsker det, full fart!! Image00161 Image00159 Image00158 Image00163Dette var virkelig sårt savnet, og det er ingen tvil om at de to her koser seg maks i leken. Så herlige mot hverandre, og så utrolig glade! Image00192Skrekk og gru….. Dammen ER her ennå. NÅR skal den her tørke opp?? Aldri?? Denne finner Razelle hver eneste gang, og det er bare å stå her å vente på at motivet kommer å setter seg….. Image00201Slik som dette!!! Akkurat dette! Det tar aldri feil….. HVA er det egentlig med denne hunden og GJØRME?? Eller det våte element i sin helhet?? Hun er jammen ikke sann…. Men samtidig så er det jo meget populært med gjørmespa har jeg hørt….. SKITHOINN!!! Men vent, tro om hun legger seg også??? Image00212Joda…Sånn vettu!!! Nå må nok mor bade henne igjen……  S K I T H O I N N !!!!! Tru om det er klagerett på denne ennå. Kan umulig være riktig rase jeg har fått med meg hjem fra oppdretter??? Ulv i fårepels?Image00187Image00185 Image00183Den minste, flotte Aron holder seg for det meste unna slik gjørmespa-behandling. Selv om Razelle nesten hadde han på gli i gjørma, så holdte han seg unna. Trur nok hun klarer å lure han neste gang 😉 Image00222 Image00205 Image00229Jaja, så har jeg ikke alltid verdens herligste hund da, men det er jammen ikke langt unna…. Utrolig hva litt såpe og vann, samt en blåser kan gjøre….og det ble en liten time med pelsstell kan man si…..

Legg igjen en kommentar