En herlig tur rundt Ladestien

Tidlig en søndagsmårra, var vi, som aller første bil, på plass på parkeringa i Korsvika. Den nydelige «vårdagen» skulle utnyttes til det fulle, og vi ville få med oss soloppgangen. Herlig start på dagen, med fantastisk temperatur til å være januarmåned. Ikke en snøflekk å se, mens de andre steder i landet regelrett blir snødd inne…. IMG_6930 Herlig i Korsvika. Ikke en eneste sjel å se så tidlig på mårran. Perfekt!! IMG_6937 IMG_6945Så må vi stoppe litt å nyte verdifulle og sårt trengte solstråler i det sola kommer opp.  IMG_6956 IMG_6958 Vi kan det å nyte øyeblikket vi ja!! Samtidig som vui skuer utover Trondheimsfjorden og Hurtigrutene som ligger til kai i Trondheim. Det gjelder å kose seg!! IMG_6961 IMG_7013Razelle synes det er kjempekult å hoppe opp på steiner å få god oversikt. Det synes matmor er ganske kult også!!  IMG_7015 IMG_7049 Junita speider og speider.. Her har mor speidet fra en litt merkelig vinkel igjen. 🙂IMG_7055 IMG_7102Verdens fineste like ved Ringvebukta. Hunden som gikk langt der borte, var visst mer spennende enn hva fotografen var! Argggg… såå kjedelig med det der kameraet!!  IMG_7116Sol, sol, sol, sol……… Bare så innmari herlig vær, men dessverre, på Ladestien går man mest i en skyggedal på denne tiden av året. Men herlig plass å gå likevel!  IMG_7122 På Sponhuset var flagget heist for å hilse lykkelige turgående velkommen inn! Jeg lover, det luktet himmelsk, men i dag ble det bare å gå forbi!! Jeg gikk nemlig alene med hundene i dag, og da er det ikke aktuelt å sette de fast utenfor bare for å gå inn en liten tur heller… Her tar vi ingen sjanser!! IMG_7129Som å gå tur en aprildag!! Fuglene kvitrer og sola varmer! Fantastisk!!  IMG_7141Så var vi en tur nede ved den flotte parken på Sirkustomta. Hadde jeg hatt små unger, hadde jeg nok besøkt dette stedet så ofte jeg kunne. Så masse spennende leker og aktivitetsmuligheter her inne. Utrolig bra laget. Tenker det er mange unger som koser seg her iallefall.  IMG_7148Med nye steder, kommer nye anledninger til å finne på ting med hundene som vi ikke har gjort før. I dag fant vi oss en kinadisse. Gjett om vi fikk testa den litt da.. du’Razelle var første hund ute… Ikke noe problem det der da…. Hun balanserer og ser ut til å kose seg.. Setter seg ned og reiser seg igjen. Kult! IMG_7164Ikke noe å si på balansen der i gården nei. Begge to klarte dette med glans. Selvsagt vanket det massevis av godbiter og ros. Så la vi oss på huska alle tre..  IMG_7178 IMG_7182En fantastisk deilig tur på herlige stier i flotte Trøndelag

Her er flere bilder fra vår tur langs Ladestien.

http://www.bortne-mathisen.com/galleri/index.php?/category/245

Legg igjen en kommentar