HELDIGE MEG!!!!!!!!

I går tikket det inn en sms på telefonen på butikken jeg jobber på, fra selgeren hos Royal Canin!!  » I morgen kommer en stor overraskelse på butikken, bare gled deg»….. For det aller første ble jeg usikker på HVEM den var til…. og for det andre ble jeg svært, svært nyskjerrig!!!! Ahhhhhh…. SÅ himla nyskjerrig da!!  Jeg måtte jo bare svare, og klarte å skrive at det hørtes meget spennende ut, og at jeg ble fryktelig nyskjerrig.. Den «snille» selgerern kommenterte så gøy…. «»Det skjønner jeg godt»…. HA! Liksom at jeg ikke ble mer nyskjerrig liksom!!! :O)

Det ble lite søvn den natta!!! Så himla spent på hva den store overraskelsen var! Ventet og ventet og ventet!!! Har du tenkt på hvor sent tiden går når du venter på noe? Når du er spent og nyskjerrig?

Det varte og det rakk utover dagen…ingen overraskelse kom!! SÅ himla spennende… og jeg blir SÅ SUR på meg selv som ikke kan finne noe annet å tenke på i noen timer. Så ringte sjefen, hun måtte snakke med meg!! HJELP!!! HVA har jeg gjort??? Like før stengetid kom hun…….. med en GLEDELIG BESKJED!!

JEG SKAL TIL FRANKRIKE, SAMMMEN MED REPRESENTANTER FRA HUNDEFóRPRODUSENTEN

Logo - Royal Canin

Med avreise 3 juni…. til Montpellier. Her skal jeg få gleden av å se fabrikken hvor Royal Canin blir produsert, få omvisninger på selve fabrikken, og forhåpentligvis på kennel og katterier. Jeg har hørt så mye spennende, og har faktisk svært lenge ønsket å komme meg dit å se… NÅ, i 2014 får jeg endelig muligheten, og GJETT om jeg gleder meg!!! DETTE BLIR KUULT!

Vi har brukt Royal Canin på alle våre hunder, noen med et lite tidsavbrudd, bortsett fra hos pyreneerhunden vår Junita. Hun har brukt dette merket i 9 sammenhengende år, med noen tidsavbrudd i korte perioder. Vi har vært kjempefornøyde hele veien, og hundene har vært fornøyde. Så dette blir utrolig spennende!! Royal-Canin-headquarter-in-Aimargues-France_highNå skal jeg bare telle dager og glede meg til programmet er klart og til avreisedagen kommer!! JIPPI!!!!!!!

JEG SKAL TIL FRANKRIKE!!!

kattroyal(Bilder lånt fra Royal Canins nettside. )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *