Pytur med pyvenner

 

En herlig og perfekt ettermiddag for et lite treff med pyer og pyvenner. Turen gikk fra Rotvollfjæra, en herlig tur med to og firbente. Gutta syntes det var riktig slemt at en av damene luktet veldig godt…. og det var ikke alltid like enkelt å holde fokus….  IMG_4733Vi måtte ta en liten lekestund i fontenen som var på veien. Enkelte tar mer AV enn andre… du`Razelle lar seg ikke be to ganger når det er vann med i bildet!!! Let`s goooooo……….. :O) IMG_4744 IMG_4754Normann følger med på at mamsen spiser vafler…… Tenk det, vafler…..UTEN han… Dårlig gjort, synes han.. IMG_4756 IMG_4758Samir og Jesper vet akkurat hvor vaflene er, de også……. ;O) IMG_4761En liten søt kosebamse…….  IMG_4766Det var hundeliv utenfor sponhuset i kveld…   :O) IMG_4771Det gjelder å holde oversikten… HVOR er vaflene?? IMG_4780Hele gjengen  IMG_4786 IMG_4791 IMG_4794Så kom det to trivelige damer opp stien og ble så fasinerte av de flotte hundene våre (- vi synes ikke det er noe merkelig i det hele tatt da ;O) ), Den ene ville så veldig gjerne ta et bilde av oss, så da spurte vi med det samme om hun vær så snill kunne ta et av oss også!! Snille dama gjorde det!

Hvis du leser dette; Tusen takk for hjelpa og for en kjempekoselig hundeprat.

Kjære Petter, Marit, Hilde, Junita, Razelle, Samir, Jesper, Normann & Spencer-

TUSEN TAKK FOR TUREN!

Legg igjen en kommentar