På nye og gamle stier

IMG_4526På Grilstad har det virkelig blitt en ny bydel. Grilstad park åpnet 19 juni, og det var litt av et område. IMG_4528 Nydelig utsikt fra stien, idyll i massevis.IMG_4539 En nydelig park i flotte omgivelser, og med moderne attraktive elementer på plass.IMG_4546 Firbente statuer :O) IMG_4560Moderne utformet, med dekorativ og spennende «elv» mellom blokkene. Stilig! IMG_4562 Fra den nye delen, gikk vi over til den «gamle delen», langs stien mot Nedre Charlottenlund.

En herlig perle langs hele stien.IMG_4565 En koselig plass å ta en liten «time out» på, spesielt i finværet.IMG_4573«Holmen» som de «lokale» kaller det. En nydelig plass. Vi tok en liten pause i sola her.  IMG_4578De firbente koser seg i varmen. Herlig!   IMG_4582 Junita nyter sol og varme, og sutrer etter en kjekk hanne som sang fint etter henne (Løpetid vettu)..IMG_4607Noe oppussing bør påregnes…..  IMG_4619 Kanskje det bør ryddes litt før oppussingen????? IMG_4621 I så fint vær, så må vi bare kose oss og nyte sola. Herlig når den endelig kom tilbake til Trøndelag, etter ukesvis med regn… IMG_4650 IMG_4666 IMG_4670 IMG_4674Tenker vi tar en liten «Time out»  IMG_4678 IMG_4695Razelle later som hun slapper av å koser seg. Hun ELSKER vann..  IMG_4699Jeg holder båndet og tar bilder. Så herlig å se henne SÅ avslappet.. Jeg slipper båndet for å ta et bilde en liten meter lengre unna..for å få med litt av fjorden også……… IMG_4700 VEL…… Slik gikk det med akkurat DET prosjektet.. Visst ble det mer fjord på bildene….Men, det ble en våt du`Razelle også!!!! Totalt blokkert i øregangene fortsatte hun å svømme og kose seg under vann, med båndet på. Bare flaks at jeg slapp å svømme etter å løsne henne i fjæresteinene!

Utrolig utspekulert og rampete den frøkena der altså!! Grrrrr…..IMG_4701 IMG_4702JAja, en herlig dag fikk vi iallefall på tur, og vel hjemme ble det både skylling av saltvann og blåsing!

Aldri et kjedelig øyeblikk med pyer i hus altså!!

Flere bilder fra en herlig dag:

http://www.bortne-mathisen.com/galleri/index.php?/category/252

Legg igjen en kommentar