The Show Must Go On……..- and on and on…..

The Show Must Go On, Christmas Spectacular, en julehyllest til QueenIMG_9452

Da har vi vært på show igjen, ikke sjans i havet for at vi går glipp av et Åge Sten Nilsen show når de først er på våre trakter! For å si det sånn, det var definitivt ikke «wasted money»…Derimot helt motsatt, vel brukte penger, et show verdt hver ei krone.. Fra start til slutt! De utrolig dyktige solistene åpnet showet med sin fantastiske stemmeprakt!IMG_9463Åge er en racer på scenen, og det er lett å bli sittende i ekstase over all energien som blir brukt der oppe foran publikum- men jeg garanterer, ER du ikke med, våkner du til et smell… Praktisk talt! For det spares hverken på energi eller krutt. IMG_9468

Man blir nærmest sittende helt i transe, men Åger er dyktig, han er en kløpper til å få med seg publikum, og plutselig sitter man der i ekstase over alt som skjer på scenen å synger med av full hals. Heldigvis er det dyktige lydteknikere på plass bak spakene, slik at man slipper den flausen at man plutselig synger for full hals, alene…. Haha!! Takk og lov for dyktige folk i salen.. Det hadde nok vært litt av en traumatisk opplevelse- for flere! ;O)

IMG_9473

Jeg har alltid likt mennesket Åge. HAr fått gleden av å snakka med han flere ganger, og han ga et godt inntrykk allerede første gang jeg så han. FOR et herlig menneske, en herlig hjertelig person. Man ser raskt at han elsker det han driver med, og smilet, både i virkeligheten og på scenen, er ekte og varmt! I dag prydet en hel herlig flokk av glade unger scenen, og man ser raskt at smilet til Åge kommer fra hjertet. Barna var et herlig innspill i showet i dag, og passet helt ypperlig nå når det nærmer seg jul. IMG_9480Åge fikk en flott gave til jul, Benedikte Adrian kom ut av eska! ;O) Stemmen hennes er bare helt rå, og sammen var de to en herlig kombinasjon. Et par som utfyller hverandre sangmessig sett!  Jeg fikk allefall ståpels langt bak i nakken! Heldige meg har også møtt Benedikte et par ganger, og var så utrolig heldig å få intervjue henne til et program i nærradio for hundre år siden! Husker også henne som en herlig og hjertevarm person, så disse to var en flott kombinasjon i Olavshallens storstue.

IMG_9482Fantastisk!!!

IMG_9484

IMG_9488

IMG_9506Fantastisk dyktige turnere som var med i showet. Igjen, tusen takk for at barna får vise seg frem i en slik storstue. Det gjør noe med hele showet når så dyktige barn får gjøre det de synes er gøy, foran så utrolige dyktige musikere! Antar at samtaleemnet på skolen i morgen, er temmelig soleklart!! !00 poeng tvert!!

IMG_9534  Så har vi den sexye bekledningen her da…og om jeg skal si det pent, jeg synes Åge kler alt! 🙂 Og ikke minst, han tar seg ikke selv så høytidelig, noe jeg digger rått ved han. Tror ikke jeg kjenner noen mannfolk i min krets, som er tøff nok til å kle seg opp i denne habitten?? (-PETTER?????)IMG_9554Ikke spesielt «kort kort» kjole heller dette ?? ;O) Hihi!! TØFFING!! -Og JA, han fremkalte latteren til de fleste av oss i salen, iallefall damene!

IMG_9555Fantastiske Benedicte, Tusen takk for nydelig sang!!

IMG_9566

Åge kom med den ene knallåten, etter den andre. Denne mannen KAN virkelig synge! Han er en stor artist, en fantastisk artist! Jeg er helt sikker på at Freddie Mercury har sett han for lenge siden, at han er en «utvalgt» til å bringe hans musikk videre!! Skal jeg være helt ærlig, så er det Åge som har fått meg til å virkelig digge Queen.. Etter de første showene med han, har vi investert i flere cdèr og vinylplater med Queen, og her er det mye gulle bra!! IMG_9569Et helt herlig sceneshow!!

IMG_9575

Snakk om å synge rett fra levra…. Gir med hele seg! Og det som kommer ut, er bare helt knall!! Selv sitter jeg faktisk med tårer i øynene!! IMG_9580

IMG_9587Jeg digger den mannen der, seriøst jabba!!!!

IMG_9589

IMG_9593Av og til er jeg veldig, veldig glad for at jeg ikke sitter på første rad!! Der kan det jammen skje mye spennende!! ;O)

IMG_9605

Åge snakket flere ganger om at jula ikke bare handler om å få, men å gi også….og da ikke bare ting, men å vise kjærlighet og omsorg for hverandre, vise dem vi er glade i- at de betyr mye for dem, tenke på de som ikke har det så godt i julehøytiden, og ikke minst tenke på de kjære som har blitt borte for oss. Det var så utrolig rørende, for det var AKKURAT DET jeg og datteren har snakket mye om, både i år, og mange år tidligere.. Jeg tørket noen tårer gitt! Jeg er jo en sånn person, som lar følelsene ta overhånd, om det er noe som rører meg, kommer de tvert.. Og dette innspillet rørte meg, virkelig- og mine tanker var kjapt til mine kjære, som jeg savner så enormt- og hos mange, kommer disse følelsene spesielt frem i julehøytiden, da familien står i høysetet!

TUSEN TAKK ÅGE, FOR AT DU FÅR FREM DISSE FØLELSENE HOS MEG!! IMG_9607

IMG_9615

IMG_9616

IMG_9619Rett og slett, et FYRVERKERI på scenen!!!! De to der var bare helt KONGE sammen!!!

IMG_9620

IMG_9622

IMG_9624  En musikalsk eksplosjon i salen!! Helt fantastisk! IMG_9629Med sanger som «Barcelona», «Thank God it`s Christmas», «Whinter`s tale», «Las Palabras», «Mustapha», «We are the Champions», ”Bohemian Rhapsody”, ”Somebody to love”, ”We are the champions” , ”Is this the world we created” og mange flere, rørte han iallefall meg flere enn en gang under dette fabelaktige showet!!

IMG_9636

IMG_9643

IMG_9648Ikke bare en fantastisk bra sanger, men en utrolig god skuespiller også!!

IMG_9649

IMG_9653Snakk om fyrverkeri på scenen!!! Skal love det smalt og ristet noe sinnsykt!!

IMG_9655Et forrykende sceneshow, rett og slett!!

IMG_9658

F A N T A S T I S K !!!!IMG_9665 KJÆRE ÅGE,

og hele gjengen som var på scenen i Olavshallen i kveld, 11.desember:

TUSEN TAKK FOR NOK ET FANTASTISK SHOW!!

Dette ble en utrolig herlig kveld, som forventet! Dere ga jernet igjen, og det ble knall, fra start til slutt!! Et herlig avbrekk i juleforberedelser og juleplanlegging  og de timene var gull verdt! Tusen takk for at dere gir alt, og for at du Åge, gir oss påminnelse om at jula ikke bare er å få gaver, men også å vise glede, kjærlighet, omsorg, ettertanke, og refleksjoner over alt som har vært. Det er ting vi aldri blir påmint nok om!

Dere har nok en gang gitt meg en uforglemmelig kveld,

JEG DIGGER DERE!!

♥ T H E   S H O W   M U ST   G O   O N  ♥

TAKK!

Flere bilder finnes i galleriet vårt:

http://www.bortne-mathisen.com/galleri/index.php?/category/6

 

2 comments

  1. Anne-liss says:

    Tusen takk for det Ina Kristine!
    Var en så utrolig herlig konsert, nok en gang! Han vet å levere, og det gjør de andre
    ☆☆☆ på scenen også!
    Knallkonsert- og da er det enkelt å skrive 🙂

Legg igjen en kommentar