En «liten» tur i skogen..

Trur jeg må forandre litt på ordlyden når jeg skal på tur… Det er ikke alltid den lille turen jeg tenker, blir så veldig liten ;O) I dag gikk vi hjemmefra og opp i skogen litt over 12.00 for en «liten» tur i skogen. Men det var jo så ufattelig deilig!! Hundene storkoset seg, og de fikk muligheten til å være litt løse også.  IMG_9427

Herlige Stamtjønna, alltid deilig å komme opp hit! IMG_9428

Razelle nyter visst å komme hit hun også. Akkurat som om hun sitter å betrakter meningen med livet.. IMG_9429

IMG_9432  Junita var i storform i dag. Så utrolig fornøyd når hun får lov til å løpe litt fritt, men ALDRI langt fra mammaen sin.IMG_9436Razelle begynner å lytte og sjekke litt for mye rundt seg. Er ikke så mye som går forbi denne vokteren der nei…

IMG_9437Så da ble det litt aktiv godbitsøk isteden, noe som alltid er kjempegøy!

IMG_9438Det søkes og søkes….

IMG_9440Tiden flyr i godt selskap ;O) Men hundene storkoser seg, så klokka får bare gå og gå…. Vi er her vi….

IMG_9441

Så gikk vi litt videre igjen… En bra omvei i dag, noe hundene satte stor pris på. 🙂IMG_9442

Razelle begynner å lytte igjen, da er det bare å reagere raskt! IMG_9450Rakk såvidt å få på båndet på henne, før vi fikk besøk… En veldig leken puddel ville svært gjerne bli med på leken..

IMG_9451Razelle var ikke så veldig tung å be, så når eieren dukket opp, ble det litt frilek på de…. Like etterpå kom to settere løpende også, men de løp i vei med eierne sine. Vi gikk et stykke sammen med puddelen og eieren, og Razelle fant en gjørmeflekk igjen (Dessverre for mørkt for å dokumentere badet…. ;O) .Etter ei stund dukket Hilde og Lisbeth opp med sine flotte firbente, og om jeg ikke har telt helt feil, ble det treff med tilsammen 12 hunder i skogen i dag. En utrolig spennende skogtur for de firbente og kjempekoselig for mor. Alltid koselig å treffe trivelige hundefolkpå tur!

PLUTSELIG var klokka 1550 og alt som sku gjøres og middagen som sku lages, ble temmelig forsinket!

HAHA, LITEN TUR, DU LIKSOM!! Jepp, hørt den før….men tiden gikk så fort skjønner du!!!! ;O)

Fra 17.00 til klokka 21.00 har nesten ikke hundene rørt en cm på seg, totalt utslitte av dagen… Et herlig hverdagsøyeblikk å nyte for mor, DET betyr MYE mer enn alle juleforbredelsene….

Legg igjen en kommentar